LAG 26 augusti 2020

Tidigare Protokoll & övriga handlingar

Årets Landsbyggare

Innan semestern tog vi in nomineringar för Årets Landsbyggare 2020, det blev totalt nära 60 stycken! Felicia har nu sammanställt dessa och det är dags att ta fram tre finalister i vardera kategori.

Nominerade Årets Landsbyggare 2020

  • Läs igenom dokumentet och lista er topp 3 för vardera kategori. Motivera varför dessa tre är med på din lista.
  • Mejla in era topp 3-listor med motivering till felicia@leaderhogakusten.se senast 23 augusti
  • Vi sammanställer sedan en slutgiltig topp tre som vi kan diskutera på LAG 26 augusti.

Presentationer och underlag att gå igenom (Läggs upp senast måndag 24 aug)

Gå igenom presentationerna som ni ser på länkar nedan med ljud! Är det något som inte fungerar hör ni av er! Förstora upp filmen genom att trycka på symbolen i nederkant till höger i filmen.

Det är jätteviktigt att ni verkligen tittar på filmerna då det är en förutsättning för att kunna genomföra LAGmötet. Det kommer inte finnas tid att titta på filmerna under mötet. Anteckna frågor, reflektioner och andra funderingar samtidigt som du tittar på filmerna och har du frågor så skickar du dem till jenny@leaderhogakusten.se kan vi förbereda svar till LAGmötet.

  • Ekonomigenomgång

  • Läge projekt & slutdatum

  • Lags projekt

Paraplyprojekt 1&2:

TALKO – Ung ideell kraft:

Om ni vill kika på hur upplägget för Workshop 2 ser ut, kan ni klicka på länken och se materialet från vår workshop i Ramsele: http://www.leaderhogakusten.se/talko-ws2/

I presentationen nämner Felicia också en enkät som gjorts i Ramsele (och som kommer göras i de andra bygderna också). Kolla gärna på den, ungdomarna i Ramsele är väldigt stolta över sin bygd och ser överlag väldigt positivt på livet på landsbygden! Över 50 stycken mellan 13 och 30 år har svarat på den. Läs enkäten här: Resultat enkät.

Mat & dryck längs Nordens Gröna bälte

Landsbyggare