LANDSBYGGARE – ENTREPRENÖRERNA BYGGER LANDET!

På landsbygden finns alla förutsättningar för tillväxt. Redan idag utvecklar drivna entreprenörer verksamheter som skapar sysselsättning och en levande landsbygd i Höga Kusten. Vi kallar dessa människor ”Landsbyggare.” Vi på Leader Höga Kusten arbetar dagligen för att stödja våra landsbyggare och hjälpa fler att förverkliga just sin dröm: Har du ett företag eller driver en förening på landsbygden eller går du omkring med en idé värd att förverkliga? Då ska du ta dig några minuter och titta igenom denna sida. När du bestämt dig – tveka inte att kontakta oss på info@leaderhogakusten.se och håll dig uppdaterad genom vår facebooksida.

LANDSBYGGAREDAGEN DEL 2 Första Landsbyggaredagen blev en succé med 70 företag och toppbetyg för workshops och föreläsningar. Missa inte del 2! Boka plats genom att mejla info@leaderhogakusten.se

Några har en drivkraft som skapar något utöver det vanliga och gör en stor insats för landsbygden och visar på möjligheterna som finns på landsbygden. Varje år utses därför Årets Landsbyggare. I år fick vi möjligheten att lyfta fram en förening, två superentreprenör och en journalist lite extra. Läs mer här! 

ÄR DU NÄSTA LANDSBYGGARE?

Entreprenörerna bygger landsbygden. Med sin drivkraft skapar de förutsättningar för att leva och arbeta här i Höga Kusten. Det är på landsbygden det händer och man kan skapa egna arbeten och liv. Här är några hjältar, som redan har gjort det! I sommar kommer vi porträttera ännu fler. Håll utkik!

LANDSBYGGARE- WALK IN BEAUTY
Träffa Carola, som brinner för hälsa, yoga och att skapa balans i livet. Och allt detta görs från Härnösands landsbygd.

LANDSBYGGARE – MES SMIDE
Markus har gjort det möjligt att leva där han mest av allt vill bo. Platsen heter Myckelgensjö och här har han skapat både glassfabrik, smidesverksamhet mm.

LANDSBYGGARE- PENSIONSSKOLAN
Med Pensionsskolan brinner Christer för att revolutionera pensionsbranschen. Detta gör han från landsbygden och stormtrivs.

FILM & FOTO

Det finns så mycket drivkraft och kreativitet som lever på landsbygden. I sommar porträtterar vi fler landsbyggare i Höga Kusten. Håll utkik på hemsidan och facebook för mer detaljer!

LANDSBYGGAREDAGEN 

Utveckla ditt företag! Få handfasta råd, delta på workshops och seminarier samt träffa fler företagare som är aktiva på landsbygden. Läs mer här>> 

ÅRETS LANDSBYGGARE

Varje år samlas vi alla för att fira vårt arbete och lyfta fram extraordinära insatser för landsbygden. Läs om vinnare & nomineringar till Årets Landsbyggare 2017 här>>

MER OM VI LANDSBYGGARE

Leader arbetar med landsbygdsutveckling och bland annat genom arbeta för ett bättre entreprenörsklimat i Höga Kusten. I ”Vi Landsbyggare” arbetar vi tillsammans med våra partners med att lyfta entreprenörer och föreningar som står för entreprenörskraften på olika vis.
Här kan du läsa allt om vårt projekt>>