Intresseanmälan för projektstöd

Mellan den 15 februari och 15 mars kan ni som tillsammans vill utveckla er plats, lämna in en intresseanmälan för projektstöd.

Vi vill ge era idéer så bra förutsättningar som möjligt! Intresseanmälan ger er möjlighet att i ett tidigt skede få feedback på er idé genom Leader Höga Kustens personal och styrelses samlade kompetens. Den 3 april sammanträder styrelsen och därefter får ni feedback om er projektidé kan gå vidare.

För intresseanmälningar som går vidare till vårens beslutsomgång för stöd, ska projektansökning skickas in mellan den 15 april och 15 maj –  för beslut hos Leaders styrelse den 1 juni.

I väntan på vår nya hemsida…

I månadsskriftet februari/mars kommer vår nya, fräscha hemsida lanseras. Tills dess finner ni all information om intresseanmälan för projektstöd, inklusive länk för att ladda ner formuläret för intresseanmälan, i länken nedan.

Vi kommer hålla en digital informationsträff 20 februari kl. 12-13 där vi berättar hur processen går till, från intresseanmälan till beslut, vad man kan söka stöd för och hur vi arbetar med coaching och stöttning för att hjälpa er att genomföra er idé.

Anmäl er här >>

Stöd från Leader Höga Kusten ska gå till satsningar som bidrar till att genomföra vår strategi ”Framtidens landsbygder i Höga Kusten 2030”. Strategin kan beskrivas som ett pussel, där projekten utgör bitarna. I strategin beskriver vi våra mål, insatsområden och principer. Oavsett om ni vill lämna in en intresseanmälan innan 15 mars eller om ni funderar på att söka stöd längre fram, är det bra att läsa innehållet i strategin och bilda er en uppfattning om vilka möjligheter som finns med Leader.