BRINNER DU FÖR EN LANDSBYGD DÄR UNGA HÖRS, TRIVS OCH PÅVERKAR?

Är du en prestigelös ung blivande delprojektledare med ett hjärta som bankar för ungas delaktighet i landsbygdsutveckling i Höga Kusten? Vi behöver dig!

Leader Höga Kusten är en ideell organisation som jobbar för landsbygdsutveckling. Som delprojektledare i det nya transnationellt projektet TALKO kommer du att skapa bättre förutsättningar för unga ska kunna vara med i utvecklingen av en landsbygd där unga trivs och kan utvecklas. Du kommer även att assistera verksamhetsledare med administrativa och ekonomiska uppgifter. Du får ett varierat och utmanande jobb där du samarbetar mycket med andra som brinner för utveckling och unga såsom föreningar, kommunen och näringslivet och först och främst unga själva.

Om tjänsten
Hos Leader Höga Kusten arbetar idag en verksamhetsledare, med ett övergripande ansvar för verksamheten, och två projektledare. Du kommer att arbeta tätt med oss och resa mycket inom hela Höga Kusten området.

Tillsammans med en annan delprojektledare för TALKO kommer du i första hand mobilisera unga och andra projektpartner inom de 4 Höga Kusten kommunerna Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och Sollefteå. Du kommer även att samordna inspirationsmöten och nätverksträffar. Som input gör du även en kartläggning av arbetsmetoder och initiativ för att stötta ungas delaktighet i landsbygdsutveckling. I din roll som projektassistent för övriga projekt kommer du att assistera verksamhetsledaren med administrativa/ekonomiska uppgifter. På sikt tror vi att du kommer att hålla workshops kring ungas delaktighet för föreningar och unga.

Vem är du?
Vi är en liten organisation och lägger stor vikt vid att du passar in i vårt team, både vad gäller personliga egenskaper och kompetens.

Vi tänker oss att du är en person mellan 20 och 28 år som har:
-Erfarenhet av projektarbete
-B- körkort och tillgång till bil, som behövs för att ta sig runt i regionen.
Ett plus är att du har drivit egen utveckling inom t.ex. föreningslivet eller egna projekt.

Som person tror vi att du är:

-Resultatinriktad
-Initiativtagande
-Bra på att nätverka, skapa relationer och samarbeta
-Duktig på att uttrycka dig i tal och skrift
-Gillar att jobba i och med grupper
-Gillar frihet under eget ansvar och samtidigt får saker gjorda
-Är nyfiken och vill utvecklas ständigt

Vilka är vi?
Vi arbetar med en enda sak, landsbygdsutveckling. Leader Höga Kusten stöttar entreprenöriella företag och föreningar och andra offentliga organisationer genom ekonomiskt stöd och coachning. Vi driver idag också tre större egna projekt för att förstärka den positiva bilden av att bo och verka i Höga Kusten, utveckla matturism i Nordens Gröna Bälte och förnyelse av föreningslivet. Idag har Leader 21 st externa projekt som får ekonomiskt stöd för att utveckla landsbygden i våra fyra Höga Kusten kommuner (Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik).

Övrigt
75% anställning. Provanställning om sex månader. Tjänsten är placerad på vårt Leader-kontor i Kramfors. Men vi arbetar i samtliga Höga Kusten-kommuner varför arbetsplatsen kan variera och distansarbete är ofta möjligt. Arbetet sker huvudsakligen dagtid, men resor, helg- och kvälls-jobb kan förekomma.  Kollektivavtal hos Arbetsgivaralliansen. Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Intresserad?

Skicka din ansökan i valfri form till info@leaderhogakusten.se  senast 2 januari 2019. Inkludera även relevant CV. Du kan även kontakta Jenny Edvinsson, verksamhetsledare. Via mejl, eller 070-647 14 80.