Leader Höga Kusten får kommunikationspris!

Idag fick Leader Höga Kustens verksamhetsledare Jenny Edvinsson ta emot LRF Västernorrlands ”Årets kommunikationspris 2020” live i sändningen av God morgon Höga Kusten. Kommunikationspriset tillkännagavs redan den 27 mars vid den digitala stämman för LRF Västernorrland, men i och med den pågående pandemin har det inte varit tillfälle att dela ut priset fysiskt förrän nu. På plats i Live-studion fanns Gunilla Kjellsson, ordförande för LRF för att bl.a. dela ut priset till Leader Höga Kusten.

Motiveringen till priset lyder:

Leader Höga Kusten har genom noggrann analys och planering lyckats med det så många går bet på: Att sända ett budskap som når fram och in i den avsedda mottagaren. I deras kommunikationsarbete med projektet ”Landsbyggare” har de med nyfikenhet, envishet och energi bidragit till en positiv attityd kring att bo och verka på landsbygden i Västernorrland.

– Vi är jätteglada och stolta över priset, säger Jenny Edvinsson, verksamhetsledare för Leader Höga Kusten. En väldigt fin motivering som gör oss ännu mer fokuserade på att fortsätta lyfta våra fantastiska entreprenörer och föreningar som bygger landet – och visar möjligheterna som finns för ett gott och meningsfullt liv i landsbygden.

Projektet Landsbyggare är Leader Höga Kustens arbete med att skapa en positiv, uppdaterad och äkta bild av landsbygden, för att visa på de möjligheter landsbygden har och på så sätt skapa ännu mer drivkraft och locka kompetens och kapital till området. Landsbyggare vill lyfta den attraktiva bilden av människor som lever i ett digitalt samhälle och väljer att verka på en plats de gillar.

För mer information kontakta:

Jenny Edvinsson, verksamhetsledare Leader Höga Kusten, 070-647 14 80, jenny@leaderhogakusten.se

Gunilla Kjellsson, ordförande LRF Västernorrland, 070-589 66 02, gunilla.kjellsson@outlook.com

Läs mer om landsbyggare på www.landsbyggareguiden.se alt www.landsbyggare.se

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *